bewaar
Mezzelune met pesto en salade van spruitjes en aspergebroccoli
Mezzelune met pesto en salade van spruitjes en aspergebroccoli
bewaar

Mezzelune met pesto en salade van spruitjes en aspergebroccoli

Lekkers van het seizoen in een supersnelle pasta.

13 min. bereiden
31waarderingen

Ingrediënten

4 personen

350 g

geschoonde spruitjes

200 g

aspergebroccoli

75 g

zongerijpte Taggia-olijven

½ tl

chilivlokken

100 g

witte kaas

500 g

koelverse mezzelune ricotta spinazie

125 g

verse groene pesto

Lekkers van het seizoen in een supersnelle pasta.

Aan de slag

Halveer de spruiten en kook ze in water met eventueel zout in 6 min. beetgaar. Voeg de laatste 3 min. van de kooktijd de aspergebroccoli toe. Giet af en meng met de olijven, chilivlokken en 2 el olie uit het potje van de olijven. Verkruimel de witte kaas erover. Kook ondertussen de mezzelune volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af, meng de pesto erdoor en serveer direct met de salade.

tip

variatietipIn plaats van mezzelune ricotta/spinazie kun je ook verse ravioli gebruiken.

variatietipVervang de verse pesto door 4 el pesto rosso gemengd met 2 el extra vierge olijfolie