Ba­na­nen­pan­nen­koek­jes met pe­can­no­ten

Gezond ontbijten wordt een feest met deze gezonde pannenkoekjes.

(89) waardeer
ontbijt Gezond ontbijten wordt een feest met deze gezonde pannenkoekjes. 2 personen
4 89

Advertentie

Ingrediënten

2 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Keukenspullen
  • staafmixer

Advertentie

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Snijd de banaan in stukken en doe samen met de eieren en kaneel in een hoge beker. Pureer met de staafmixer tot een glad mengsel.
  2. Verhit de margarine in een koekenpan met antiaanbaklaag en bak 3 pannenkoekjes van Ø 8 cm in ca 5 min. goudbruin en gaar. Keer halverwege. Bak zo ook de andere pannenkoekjes. Hak ondertussen de pecannoten grof. Strooi over de pannenkoekjes en serveer.
video

Ba­na­nen­pan­nen­koek­jes met wal­no­ten

recipevideo - 00:29 min.

Advertentie

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 375 kcal
  • eiwit 10 g
  • koolhydraten 15 g
  • vet 30 g
    waarvan verzadigd 5 g
  • natrium 80 mg
  • vezels 2 g
Tags
Ook te zien in
Allerhande magazine 2017 nr. 01 - Goede start in 7 makkelijke stappen , Lekker bezig 2020 , Kickstart 10-daagse , Receptkaart 2018 week 03-04

Bananenpannenkoekjes met pecannoten

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Ba­na­nen­pan­nen­koek­jes met pe­can­no­ten

1
1
  • 1 banaan
  • 2 middelgrote eieren
  • ½ tl gemalen kaneel

Snijd de banaan in stukken en doe samen met de eieren en kaneel in een hoge beker. Pureer met de staafmixer tot een glad mengsel.

2
2
  • 15 g margarine

Verhit de margarine in een koekenpan met antiaanbaklaag en bak 3 pannenkoekjes van Ø 8 cm in ca 5 min. goudbruin en gaar. Keer halverwege.

3
3
  • 15 g margarine

Bak zo ook de andere pannenkoekjes.

4
4
  • 40 g ongezouten pecannoten

Hak ondertussen de pecannoten grof. Strooi over de pannenkoekjes en serveer.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.