Tor­til­la­wraps met zwar­te­bo­nen, avo­ca­do­mas­car­po­ne en to­maat

De mascarpone met limoen en avocado maakt deze wraps lekker fris.

(24) waardeer
mexicaans hoofdgerecht De mascarpone met limoen en avocado maakt deze wraps lekker fris. 4 personen
2 24

Advertentie

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Keukenspullen
  • staafmixer

Advertentie

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Snijd de avocado’s overlangs doormidden. Verwijder de pitten en schep het vruchtvlees uit de schil. Snijd de helft van het avocadovruchtvlees in blokjes van ½ x ½ cm (brunoise). Rasp de groene schil van de limoen en pers de vrucht uit. Halveer de tomaten.
  2. Meng de avocadoblokjes en tomaat met het limoenrasp- en 1 el -sap. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
  3. Pureer met de staafmixer de andere helft van het avocadovruchtvlees met de mascarpone chilidip. Rasp de kaas.
  4. Bereid de wraps volgens de aanwijzingen op de verpakking in de magnetron. Spoel de zwarte bonen af en laat uitlekken in een vergiet.
  5. Leg de wraps op een schaal en zet er schaaltjes naast met de zwarte bonen, tomaten-avocodosalade, avocado-mascarpone, geraspte kaas en sla.

serveertip:

Lekker met koriander.

video

Avo­ca­do schil­len

instructievideo - 00:46 min.

Advertentie

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 760 kcal
  • eiwit 22 g
  • koolhydraten 67 g
  • vet 42 g
    waarvan verzadigd 11 g
  • natrium 680 mg
  • vezels 13 g
Tags
Ook te zien in

Tortillawraps met zwartebonen, avocadomascarpone en tomaat

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Tor­til­la­wraps met zwar­te­bo­nen, avo­ca­do­mas­car­po­ne en to­maat

1
1
  • 2 avocado's

Snijd de avocado’s overlangs doormidden. Verwijder de pitten en schep het vruchtvlees uit de schil.

2
2
  • 1 limoen
  • 500 g snoepgroente tomatenmix

Snijd de helft van het avocadovruchtvlees in blokjes van ½ x ½ cm (brunoise). Rasp de groene schil van de limoen en pers de vrucht uit. Halveer de tomaten.

3
3

Meng de avocadoblokjes en tomaat met het limoenrasp- en 1 el -sap. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

4
4
  • 150 g mascarpone chilidip
  • 80 g Cheddar Tophat 48+

Pureer met de staafmixer de andere helft van het avocadovruchtvlees met de mascarpone chilidip. Rasp de kaas.

5
5
  • 8 tortillawraps
  • 400 g zwarte bonen in blik

Bereid de wraps volgens de aanwijzingen op de verpakking in de magnetron. Spoel de zwarte bonen af en laat uitlekken in een vergiet.

6
6
  • 75 g veldsla

Leg de wraps op een schaal en zet er schaaltjes naast met de zwarte bonen, tomaten-avocodosalade, avocado-mascarpone, geraspte kaas en sla.

serveertip:

Lekker met koriander.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.