bewaar
Roti met Surinaamse kerriesaus
Roti met Surinaamse kerriesaus
bewaar

Roti met Surinaamse kerriesaus

Zoete aardappelen, tofu en groenten op roti: heerlijk exotische smaken.

15 min. bereiden
138waarderingen

Ingrediënten

4 personen

200 g

zoete aardappel

2 el

arachideolie

180 g

fijngekruide roerbaktofu

400 g

Mexicaanse roerbakgroente

295 ml

Surinaamse kerriesaus

1 pakje

Surinaamse rotivellen

Zoete aardappelen, tofu en groenten op roti: heerlijk exotische smaken.

Aan de slag

1

Schil de zoete aardappel en snijd in blokjes van 1 x 1 cm. Breng een pan water aan de kook en kook de aardappelblokjes 8 min. Giet af.

2

Verhit ondertussen de olie in een wok en roerbak de tofu 2 min. Voeg de groenten toe en roerbak 3 min. Voeg de kerriesaus en aardappel toe en verwarm nog 2 min. Breng op smaak met peper.

3

Bereid ondertussen de roti volgens de aanwijzingen op de verpakking in de magnetron. Leg op elk bord een rotipannenkoek en verdeel de kerrie-groentesaus erover.

tip

variatietipLekker met fijngesneden bladselderij.

Aardappelen schillen

Instructievideo - 01:08 min.