
Roti met Surinaamse kerriesaus
Zoete aardappelen, tofu en groenten op roti: heerlijk exotische smaken.
Ingrediënten
4 personen
200 g
zoete aardappel
2 el
arachideolie
180 g
fijngekruide roerbaktofu
400 g
Mexicaanse roerbakgroente
295 ml
Surinaamse kerriesaus
1 pakje
Surinaamse rotivellen
Aan de slag
Schil de zoete aardappel en snijd in blokjes van 1 x 1 cm. Breng een pan water aan de kook en kook de aardappelblokjes 8 min. Giet af.
Verhit ondertussen de olie in een wok en roerbak de tofu 2 min. Voeg de groenten toe en roerbak 3 min. Voeg de kerriesaus en aardappel toe en verwarm nog 2 min. Breng op smaak met peper.
Bereid ondertussen de roti volgens de aanwijzingen op de verpakking in de magnetron. Leg op elk bord een rotipannenkoek en verdeel de kerrie-groentesaus erover.
variatietipLekker met fijngesneden bladselderij.
Aardappelen schillen
Instructievideo - 01:08 min.