bewaar
Pizzabaguettes met paprika en salami
Pizzabaguettes met paprika en salami
bewaar

Pizzabaguettes met paprika en salami

Frankrijk en Italië ineen: kwestie van je stokbrood als een pizza beleggen.

5 min. bereiden
15 min. oventijd
75waarderingen

Ingrediënten

4 personen

2

afbakbaguettes

8 el

pizzassimo (tomatensaus)

200 g

salami

2 bollen

mozzarella

2

rode puntpaprika's

100 g

rucolaslamelange

2 el

balsamicoazijn

Dit heb je nodig

  • bakpapier

Frankrijk en Italië ineen: kwestie van je stokbrood als een pizza beleggen.

Aan de slag

1

Verwarm de oven voor op 180 °C. Halveer de baguettes in de lengte. Bestrijk de helften met de tomatensaus.

2

Halveer de plakjes salami en beleg de baguettehelften ermee. Snijd de mozzarella in plakjes en leg op de salami. Snijd het kapje van de paprika’s en verwijder de zaadlijsten. Snijd het vruchtvlees in ringen. Leg de paprika op de baguettes.

3

Leg de pizzabaguettes op een met bakpapier beklede bakplaat en bak ze ca. 15 min. in het midden van de oven.

4

Doe de slamelange in een schaal en besprenkel met de balsamicoazijn. Serveer de pizzabaguettes met de salade.

tip

Paprika's schoonmaken

Instructievideo - 00:28 min.