Tos­ti gei­ten­kaas-to­maat

Tosti van speltbrood met geitenkaas, semi-zongedroogde tomaten, pecannoten en rucola.

(61)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands hoofdgerecht Tosti van speltbrood met geitenkaas, semi-zongedroogde tomaten, pecannoten en rucola. 4 personen
2 61

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Verwarm de oven voor op 200 ºC. Verkruimel de geitenkaas en hak de pecannoten grof. Beleg de helft van de sneetjes met de geitenkaas, tomaten en pecannoten. Leg de bovenkant erop en bak de tosti’s in ca. 10 min. in het midden van de oven goudbruin en knapperig.
  2. Snipper de ui en snijd de augurken in blokjes. Meng de rucola met de bietjes, ui, augurk en per persoon een el vocht uit de pot augurken. Serveer bij de tosti’s.
video

Tos­ti gei­ten­kaas-to­maat

leuk & snel - 00:17 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 510 kcal
  • eiwit 21 g
  • koolhydraten 39 g
  • vet 28 g
    waarvan verzadigd 8 g
  • natrium 800 mg
  • vezels 8 g
Tags
Ook te zien in

Tosti geitenkaas-tomaat

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Tos­ti gei­ten­kaas-to­maat

1
1

Verwarm de oven voor op 200 ºC.

2
2
  • 150 g zachte geitenkaas 55+
  • 50 g pecannoten
  • 4 sneetjes speltbrood
  • 100 g zongedroogde tomaatjes

Verkruimel de geitenkaas en hak de pecannoten grof. Beleg de helft van de sneetjes spelt met de geitenkaas, tomaten en pecannoten.

3
3
  • 4 sneetjes speltbrood

Leg de bovenkant erop en bak de tosti’s in ca. 10 min. in het midden van de oven goudbruin en knapperig.

4
4
  • 75 g rucola
  • 400 g geraspte bietjes
  • 1 ui
  • 50 g augurken

Snipper de ui en snijd de augurken in blokjes. Meng de rucola met de bietjes, ui, augurk en per persoon een el vocht uit de pot augurken. Serveer bij de tosti’s.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.