bewaar
Lasagne met salami & mozzarella
Lasagne met salami & mozzarella
bewaar

Lasagne met salami & mozzarella

In 15 minuten gemaakt en de oven doet de rest.

15 min. bereiden
45 min. oventijd
327waarderingen

Ingrediënten

4 personen

127 g

mix voor lasagnesaus

500 ml

halfvolle melk

500 ml

kraanwater

600 g

verse Italiaanse roerbakgroente

250 g

lasagnebladen

250 g

salami

125 g

mozzarella

1 tl

gedroogde oregano

Dit heb je nodig

  • ovenschaal (20 x 30)

In 15 minuten gemaakt en de oven doet de rest.

Aan de slag

1

Verwarm de oven voor op 200 °C. Bereid de lasagnesaus met de melk en het water volgens de aanwijzingen op de verpakking. Neem de pan van het vuur en schep de roerbakmix erdoor. Vet de ovenschaal in.

2

Schep een dun laagje lasagnesaus in de ovenschaal en leg hierop een laag lasagnebladen. Schep hierop een laag saus en verdeel een laag salami erover. Maak zo nog 3 lagen. Eindig met een laag saus. Snijd de mozzarella in plakjes en verdeel deze met de oregano over de saus.

3

Bak de lasagne in de oven in ca. 45 min. goudbruin en gaar.

tip

variatietipVervang de roerbakmix door broccoliroosjes. Kook de broccoli in water met zout in 5 min. beetgaar, voordat je deze toevoegt aan de lasagnesaus.