bewaar
Toscaanse frittata & salade
Toscaanse frittata & salade
bewaar

Toscaanse frittata & salade

De groenten worden gegrild, daardoor krijgen ze een intensere smaak.

15 min. bereiden
41waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1

rode paprika

1

rode ui

200 g

aspergebroccoli

8 el

traditionele olijfolie

4

AH vega frittata pomodoro

260 g

tomatensaus Toscana

150 g

rucolaslamelange

50 g

Grana Padano kaas

Dit heb je nodig

  • grillpan

De groenten worden gegrild, daardoor krijgen ze een intensere smaak.

Aan de slag

1

Snijd de paprika in reepjes en de ui in ringen. Schep de paprika en aspergebroccoli om met 1/4 van de olie, peper en eventueel zout. Verhit de grillpan. Rooster de groenten in 2 porties in 4 min. rondom beetgaar. Verhit ondertussen de helft van de olie in een koekenpan en bak de frittata (groenteomelet) in 7 min. goudbruin. Keer regelmatig.

2

Verwarm de tomatensaus in een steelpan, de saus mag niet koken. Meng de gegrilde groenten, de rest van de olie, de ui en slamelange tot salade. Breng op smaak met peper.

3

Schaaf de Grana Padano. Verdeel de salade over de borden. Leg er een frittata bij. Schep de tomatensaus over de frittata. Bestrooi met de kaas.

tip

variatietipGeef de salade een extra mediterrane smaak met 75 g zwarte olijven.

Groenten grillen en roosteren

Instructievideo - 00:50 min.