Pas­ta met kik­ker­erw­ten

Snel gerecht met pasta in twee kleuren, kikkererwten, hutspotgroenten en geitenkaas.

(65) waardeer
italiaans hoofdgerecht Snel gerecht met pasta in twee kleuren, kikkererwten, hutspotgroenten en geitenkaas. 4 personen
2 65

Advertentie

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Advertentie

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Verhit de olie in een hapjespan en bak de hutspotgroenten en bleekselderij met de rozemarijn 8 min. op middelhoog vuur.
  2. Kook ondertussen de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
  3. Voeg de kikkererwten en bouillon toe aan de groenten en kook op middelhoog vuur 5 min. mee. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Verkruimel de kaas erover. Serveer met de pasta.

Advertentie

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 510 kcal
  • eiwit 22 g
  • koolhydraten 48 g
  • vet 23 g
    waarvan verzadigd 11 g
  • natrium 705 mg
  • vezels 11 g
Tags
Ook te zien in

Pasta met kikkererwten

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Pas­ta met kik­ker­erw­ten

1
1
  • 4 stengels bleekselderij
  • 2 el traditionele olijfolie
  • 400 g fijngesneden hutspotgroenten
  • ½ el gedroogde rozemarijn

Snijd de bleekselderij in boogjes. Verhit de olie in een hapjespan en bak de bleekselderij en hutspotgroenten met de rozemarijn 8 min. op middelhoog vuur.

2
2
  • 250 g verse tagliolini bicolore con spinaci

Kook ondertussen de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.

3
3
  • 400 g kikkererwten in blik
  • 250 ml kippenbouillon van tablet
  • 150 g geitenkaas 50+

Voeg de kikkererwten en bouillon toe aan de groenten en kook op middelhoog vuur 5 min. mee. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Verkruimel de kaas erover. Serveer met de pasta.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.