Ruim 17.000 recepten online

Allerhande helpt je met kiezen én koken. Hier vind je voor elk moment een lekker recept. Met de handige video’s leer je kooktechnieken en bereid je gerechten stap voor stap.

Video's

Met de handige instructievideo’s leer je snij- en kooktechnieken, zie je kooklessen om perfecte klassiekers te maken en receptvideo’s om een recept stapsgewijs te bereiden. Kies nu uit meer dan 800 video’s.

Mijn favorieten

Met het hartje bij het recept bewaar je jouw succesnummers. De opgeslagen recepten vind je terug onder ‘mijn recepten’. Heb je een profiel op ah.nl en ben je ingelogd? Dan vind je jouw favorieten terug op al je apparaten.

Nieuw: stap voor stap koken

Meer dan 500 recepten hebben duidelijke stap-voor-stap uitleg, foto’s en video’s. Elke week komen hier nieuwe recepten mét receptvideo’s bij. Zo lukt elk gerecht.

Meer Allerhande

Je vindt Allerhande ook in de winkel, op je tablet en op social media. Voor de beste hulp bij het kiezen en maken van de lekkerste gerechten.

Kookhulp in de keuken

Jouw kookhulp in de keuken met elke week nieuwe recepten. Stap voor stap koken met duidelijke foto’s, heldere uitleg en video’s. Geen vieze vingers op het scherm, want je kunt de Allerhande Koken-app besturen met je stem. Download gratis.

Allerhande voor kids

Mini-chefs koken met Allerhande voor kids. Met leuke animaties en coole extra’s leren kinderen echt koken. Keuze uit 30 lekkere recepten.

YouTube & Pinterest

Volg Allerhande ook op YouTube en Pinterest. Op YouTube verschijnen elke week nieuwe kookvideo’s. Via Pinterest geven we dagelijks tips voor Bonus-recepten en seizoensgerechten.

Het magazine in de winkel en als app

Elke maand in de winkel en op je tablet. Inspiratie voor een dagelijkse of juist bijzondere maaltijd en ontdek de lekkerste seizoensproducten en -gerechten. Download de Allerhande Magazine-app voor iOS of Android.

In 15 minuten op tafel

Met de receptkaarten in de winkel beslis je ter plekke wat er vanavond op het menu staat. Binnen 15 minuten op tafel!

Kookworkshop

Leer alle tips & trucs en kook de sterren van de hemel tijdens een Allerhande-kookworkshop. In de kookstudio van Miele in Vianen (nabij Utrecht) leer je koken als een echte chef.

Succes gegarandeerd

Alle recepten worden samengesteld door onze culinaire experts en uitgebreid getest en geproefd. De recepten zijn duidelijk, niet te lang en vooral: lekker.

Wat vind jij?

Onze website is net als jouw favoriete familierecept. Ook dat blijf je steeds verbeteren. Jouw feedback heeft ons enorm geholpen om de site nóg beter te maken. Bedankt! En blijf vooral je mening geven, want met jouw hulp bouwen we samen aan de lekkerste Allerhande-site.

Wat vind jij?

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.