Knap krokant van Kwekkeboom
Lekker nieuws: de borrelhapjes van Kwekkeboom zijn ook geschikt voor de airfryer. Geniet nu van de heerlijke Black Angus bitterballen, kaasbitterballen en vega bitterballen. Zo zie je, voor iedereen is er een perfecte bitterbal!

Airfryer schoonmaken

Uitgesnackt? Maak dan je airfryer schoon. En dat is een fluitje van een cent. Gebruik een milde reiniger zodat je de anti-aanbaklaag niet beschadigd. Smeer de afgekoelde airfryer in met de reiniger en laat het een uurtje intrekken. Zo lijkt je Airfryer weer zo goed als nieuw!

Populair

Een heerlijke dorstlesser voor bij je maaltijd

Met de ijsthee van Fuze Tea maakt het namelijk niet uit wat er op het menu staat. Een winterse limited, een klassieke perzik of een fruitige mango. Proef eens iets anders!

Populair

Afbakbroodjes in de airfryer

Een ontbijtje met warme broodjes in de ochtend, wie wil dat nou niet? In de airfryer maak je ze zo klaar.

Afbakbroodjes in de airfryer

Alles over airfryer producten

Welke snacks voor de airfryer?

Je kan allerlei airfryer snacks in de airfryer doen. Zo heb je bijvoorbeeld de kroket, frikandel, kipcorn en kaassoufflé. Maar ook voor een feestje zijn er heerlijke borrelhapjes, zoals bitterballen, mini loempia's en kipnuggets. Liever vegetarische airfryer snacks? Die zijn er natuurlijk ook. Je kan gaan voor de vegetarische frikandel, vegetarische kroket, kaassoufflé's of andere vegetarische hapjes. Bestel airfryer snacks gemakkelijk bij de rest van je Albert Heijn boodschappen.

Hoe lang moeten airfryer snacks in de airfryer?

De baktijden van airfryer snacks verschillen per product. Wil je precies weten hoe lang jouw snacks in de airfryer moeten? Bekijk dan de verpakking van het product. Over het algemeen zijn de meeste snacks op 180 of 200 graden in 7 tot 10 minuten gaar.

Kunnen airfryer producten ook in de oven?

Ja, airfryer producten kunnen ook in de oven. De airfryer werkt eigenlijk op dezelfde manier als een heteluchtoven. Andersom kunnen oven snacks dus ook in de airfryer.

Kunnen airfryer producten ook in de frituur?

Dit verschilt per product. Sommige airfryer producten kunnen wel in de frituur en andere niet. Bekijk dus altijd goed de productverpakking om te weten of het product in de frituur mag.