Scoor voetbalplaatjes van spelers uit de Eredivisie, of van de OranjeLeeuwinnen en het Nederlands Elftal

Ook dit jaar hebben wij als supporter van voetballend Nederland weer een gave voetbalplaatjes spaaractie. Voetbalplaatjes sparen is dit jaar een thuiswedstrijd. Er worden geen ruildagen georganiseerd en ook het scoren van je plaatjes bij de winkel is helaas niet mogelijk. Leer hier meer over veilig sparen.

En dit jaar zijn ze specialer dan ooit! Je ziet de spelers in actie en je kan in één oogopslag iets leren over jouw helden. Achter de actiefoto op het plaatje, zie je een symbool staan. Zo kun je meteen zien of jouw held een aanvaller, verdediger, middenvelder of een keeper is.

Van maandag 4 januari t/m 7 februari 2021 ontvang je bij elke 10 euro aan (online) boodschappen 4 voetbalplaatjes. Spaar alle 250 unieke plaatjes in het verzamelalbum. Scan je plaatjes en verzamel ook digitaal je plaatjes in de AH Voetbal App.

Scoor extra voetbalplaatjes

Ontvang 4 extra plaatjes bij 2 netten AH Hand- en perssinaasappelen

Scoor het verzamelalbum!

In het verzamelalbum kan je mooi al jouw voetbalhelden plakken van de Eredivise én de KNVB elftallen. In het album zitten ook posters van de OranjeLeeuwinnen en het Nederlands Elftal. Op welke muur ga jij ze hangen?

Naar alle producten

Maak en bestel je eigen voetbalplaatje!

Download de AH Voetbal App en schitter in het tenue van jouw favoriete Eredivisieclub, het Nederlands Elftal of de OranjeLeeuwinnen. Scan de QR-code of klik op één van de links hieronder en ga direct aan de slag! Voor slechts 2.49 euro krijg je 15 persoonlijke plaatjes thuisgestuurd.

Je maakt en bestelt je persoonlijke plaatjes heel makkelijk:
Stap 1: Scan de QR-code hiernaast of klik op één van de links hieronder.
Stap 2: Ontwerp je eigen voetbalplaatje in de AH Voetbal App.
Stap 3: Vul je contactgegevens in en bestel de plaatjes.
Stap 4: Je ontvangt thuis 15 van je persoonlijke plaatjes in een bewaarmapje.

Wat wordt jouw positie op het veld in je eigen droomteam?

Veilig voetbalplaatjes sparen

Albert Heijn roept alle klanten op om “veilig” te sparen, dat wil zeggen thuis. Alle plaatjes kunnen met de boodschappen mee naar huis, waar kinderen vol spanning kijken of dat ene plaatje erbij zit. Met de huidige maatregelen, zullen er dit jaar geen ruildagen worden georganiseerd en is het helaas niet toegestaan om bij de winkel om plaatjes te vragen. Daarnaast staat in elke winkel een inlevermeubel in de vorm van de spelersbus. Hier kan je voetbalplaatjes inleveren. Elke winkel kiest zelf een lokale bestemming om de ingeleverde plaatjes aan te geven, bijvoorbeeld een voetbalvereniging, buurthuis of school. Wees sportief en spaar thuis.

Bekijk hier de TV commercial

Meest gestelde vragen en algemene voorwaarden

Hoe wordt het aantal plaatjes berekend?
Bij iedere 10 euro netto aan boodschappen (na verrekening van de Bonuskorting) krijg je één setje van 4 voetbalplaatjes. De plaatjes worden berekend over het netto bonbedrag, dus na verrekening van de Bonuskorting en de uitgezonderde artikelen*.

Kan er ook digitaal gespaard worden?
Nee, dit is echt een fysieke spaaractie met echte plaatjes. Er is wel speciaal voor de voetbalplaatjes actie een AH Voetbal App ontwikkeld. Met deze app kun je je voetbalplaatjes scannen en deze worden dan bewaard in de AH Voetbal App.

Ik zie mijn favoriete speler niet terugkomen op een plaatje, terwijl hij/zij wel in de Eredivisie/Oranje speelt. Waarom is dit?

De Eredivisie heeft bepaald welke spelers er per club op de plaatjes mogen worden afgebeeld. Dit is niet de keuze geweest van Albert Heijn. De KNVB bepaalt dit voor de Oranje spelers/speelsters.

Bekijk hier de meest gestelde vragen.

Hier vind je de algemene voorwaarden van de de spaarcampagne.

Bekijk hier de algemene voorwaarden van de AH Voetbal app.