Wil jij je moeder extra verrassen?

Deze actie is afgelopen.

Veelgestelde vragen

Albert Heijn en All You Need Is Love verrassen samen 1000 moeders in Nederland met Moederdag. Wie wil jij graag extra verrassen met Moederdag? Door je verhaal met ons te delen maak je kans op een Moederdag verwenpakket t.w.v. €50. Meedoen kan in alle Albert Heijn filialen of via ah.nl/moederdagactie

Deze actie geldt van maandag 26 april tot en met vrijdag 7 mei. De winnaars worden op zaterdag 8 mei getrokken.

Meedoen met de winactie kan in alle Albert Heijn filialen of via ah.nl/moederdagactie. De supermarktmanagers van de Albert Heijn filialen kiezen uit alle inzendingen in hun filiaal één winnaar o.b.v de ingezonden verhalen. Een jury kiest uit alle digitale aanmeldingen 50 winnaars o.b.v. de gedeelde verhalen.

Een Moederdag verwenpakket t.w.v. €50. De invulling van het pakket blijft nog een verrassing!

Geen probleem. De winkel bewaart het pakket voor je tot het moment dat je het pakket wel op kunt halen. Als je digitaal hebt meegedaan met de winactie wordt het pakket op zaterdag 8 mei thuisbezorgd.

Als je niet thuis bent wordt het pakket bij je buren afgeleverd. Je ontvangt dan een briefje in de brievenbus met verdere instructies.

Dat kan op twee mogelijkheden: in alle Albert Heijn filialen of op ah.nl/moederdagactie. In de winkel kan je de actie herkennen aan de display in de vorm van een groot rood hart.

Indien je hebt meegedaan in een Albert Heijn filiaal, zal de supermarktmanager na afloop van de actie telefonisch contact met je opnemen. Winnaars die via AH.nl/moederdagactie hebben meegedaan worden via e-mail geïnformeerd.

Copyright

All You Need Is Love ©️& TM 2021 EndemolShine Nederland B.V. Licensed by EndemolShine Nederland B.V. and RTL Nederland B.V.