Stap 1 - Hoe werkt het?

Open of download de AH app

Let op! Om digitaal te kunnen sparen heb je de laatste versie van de AH app nodig.

Kijk onder 'Digitaal sparen' op de Home pagina

Klik op de blauwe 'Ja, dat wil ik' button om mee te doen.

Na deze stap spaar jij ook automatisch mee voor de Sportactie-zegels.

Sparen maar!

Bij minimaal 10 euro aan boodschappen ontvang je eenmalig 10 sportzegels in de AH app. Met deze zegels boek je eenvoudig 10 proeflessen naar keuze bij een aangesloten sportclub bij jou in de buurt.

Stap 2 - Lever je volle spaarkaart in

Maak een sportprofiel aan

Ga in de AH app naar Digitaal sparen en klik op Proef de sport. Klik daarna op de ‘Boek hier jouw proefles’ button. Scroll naar onder, klik op 'Maak een nieuw Sportprofiel aan' en klik op Registreer.

Verzilver je sportzegels

Druk op 'Klik hier om in te loggen' om in te loggen. Bevestig de ingeladen actiecode door op ‘Check actiecode’ te klikken. Je 10 sportzegels worden ingeruild voor credits om 10 sportlessen te boeken.

Boek je proefles en proef je sport!

Ga naar ‘Zoek & Boek’ om het sportaanbod te bekijken bij jou in de buurt. Klik op de proefles en klik op ‘Boek deze sportactiviteit’ om de proefles te boeken. Bevestig je boeking en veel plezier!

Wat is sportactie ‘Proef de sport’

Sport doet iets met je. Zeker als je de sport vindt die jij leuk vindt om te doen. Daarom geven Albert Heijn, NOC*NSF en de Nederlandse sportbonden jou de kans om nieuwe sporten te ontdekken. Van maandag 14 september tot en met 27 september 2020 ontvang je bij besteding van minimaal 10 euro aan boodschappen eenmalig 10 sportzegels in de AH app. Met deze zegels boek je eenvoudig 10 proeflessen naar keuze bij een aangesloten sportclub bij jou in de buurt. Van handboogschieten tot hockey en van tafeltennis tot schaken. Van welke sport ga jij proeven?

Je kan proeflessen boeken tot en met zondag 25 oktober. Met één sportzegel kan je één proefles boeken voor één persoon. Wil je samen sporten? Dan moet je dus (minimaal) twee sportzegels verzilveren.

Ga direct naar de AH app

De algemene voorwaarden voor digitaal sparen & sportactie ‘Proef de sport’

Klik hier voor de algemene voorwaarden voor digitaal sparen.

Klik hier voor de voorwaarden van de sportactie ‘Proef de sport’

,