Actievoorwaarden

  • Wanneer lopen de acties?

Black Friday bij Albert Heijn loopt van maandag 22 november t/m zondag 28 november. Alle aanbiedingen zijn de hele week geldig. Bestel je online? Let er dan op dat je een bezorgmoment kiest die binnen deze week valt om van de aanbiedingen gebruikt te kunnen maken.

  • Op is op

Op het gehele Black Friday assortiment geldt op = op. Benieuwd naar de voorraad in jouw Albert Heijn? Neem dan contact op met je winkel.

  • Vanaf Vrijdag-deals zijn dit jaar de hele week verkrijgbaar

Om drukte in de winkel te spreiden zijn alle Vanaf Vrijdag-deals uit de Bonusfolder aangepast naar reguliere Black Friday aanbiedingen. Alle aanbiedingen zijn dus vanaf maandag in de winkel en online verkrijgbaar.

  • Miles gebruiken

Wil je Miles inwisselen? Let op, want dit kan online niet op alle producten. Kies daarom eerst je bestelmoment om te zien welke producten ook online met Miles bestelbaar zijn. Je herkent de producten die online te bestellen zijn met miles ook aan het blauwe busje rechtsboven in het productbeeld.

  • Ticketdeals en vouchers

Voor deze producten schaf je een voucher aan in de winkel en deze verzilver je online. Of je bestelt de tickets of producten rechtstreeks online op blackfriday.ah.nl. Deze producten krijg je gratis thuisbezorgd. Let op: deze gratis bezorging wordt door een externe partner uitgevoerd en staat los van de bezorging van je boodschappen.

  • Voorraad online artikelen

Bij volledige uitverkoop van een online artikel staat dit aangegeven bij het product. Artikelen kunnen binnen jouw gekozen bezorggebied uitverkocht zijn, maar elders nog wel beschikbaar waardoor het artikel online nog te zien is.

  • Hoe werkt het bestellen?

Bestel je online? De producten beschikbaar op ah.nl krijg je geleverd bij je boodschappen. Kies daarom eerst een bezorgmoment.

  • Retouren

Wil je een Black Friday product terugbrengen? Doe dit binnen 8 dagen met de kassabon en het product in de originele verpakking. Heb je hier meer vragen over? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Let op: Voor voorwaarden zoals retourneren van tickets en / of andere deals vind je informatie over retourneren in je e-mail bevestiging.

  • Offline assortiment

Sommige producten zijn enkel verkrijgbaar in de winkel. Dit zijn FIFA 2022, JBL Soundbar, Oral-B Pro tandenborstel, Bourgini gourmetstel, Princess saloon juicer, De'Longhi Stilosa en de Princess koffers.

*Gratis thuisbezorgd-logo bij artikelen

Alle artikelen met het blauwe ‘Gratis thuisbezorgd’ logo in beeld bestel je direct online of koop je via een voucher in de winkel. Het product wordt dan gratis thuisbezorgd.

Op deze artikelen zijn online ook Miles in te wisselen voor extra korting indien aangegeven bij de actie.

Bij alle overige artikelen betaal je bij bestelling de aangegeven leverkosten van het door jou gekozen bezorgmoment.