L’OR BARISTA

L’OR BARISTA Koffiemachine

Nieuw van L’OR: de L’OR BARISTA Koffiemachine. Geniet met deze nieuwe koffiemachine van ultieme koffie variatie. Gebruik de L’OR aluminium capsules die je gewend bent of ga voor de unieke L’OR BARISTA XXL capsules voor één extra grote kop koffie of zet twee kopjes tegelijkertijd. Ga jij voor twee espresso’s, één extra grote kop koffie, een cappuccino of misschien zelfs een filterkoffie?

Online uitverkocht? Ga dan naar de AH bij jou in de buurt!

Ontdek nu

L’OR BARISTA XXL Capsules

Met de L’OR BARISTA espressomachine maak je gebruik van de aluminium capsules die je gewend bent én de nieuwe L’OR BARISTA XXL capsules die speciaal te gebruiken zijn in de nieuwe L’OR BARISTA espressomachine. Met deze XXL capsules zet je één grote kop koffie of twee kopjes tegelijkertijd. De XXL capsules zijn verkrijgbaar in de smaken zoals jij die gewend bent van L’OR: Lungo Profondo, Forza & Ristretto. Daarnaast verkrijgbaar in twee unieke smaken: de L’OR Barista Selection voor een extra sterke kop en de L’OR Grand Matin voor een unieke filter koffie.

L’OR Grand Matin

Met de L’OR XXL Capsule Grand Matin zet je met één druk op de knop één grote kop of twee kopjes filterkoffie. En dat in een espressomachine! Door het speciale lipje op de capsule – wat je gemakkelijk lostrekt bij gebruik – loopt de koffie door een filter. Dat in combinatie met een automatische verlaagde druk van de machine wordt er met deze unieke capsule een heerlijke L’OR filterkoffie gezet. Kies daarom met L’OR Barista voor een cremaleeg of juist niet, precies zoals jij ‘m graag drinkt!