Spaaracties

Spaar voor je 2e kaartje gratis!

We mogen er weer op uit. Heerlijk! Meer dan 300 leuke uitjes staan te popelen om je een onvergetelijke dag te bezorgen. De leukste uitjes zijn dichterbij dan je denkt. Spaar vanaf maandag 5 juli mee in de AH app of plak zegeltjes. Koop je tickets op ah.nl/uitjes.

  • Van 5 juli 2021 t/m 22 augustus 2021 ontvang je 1 AH Uitjes-zegel bij iedere 10 euro aan boodschappen.
  • Bij 4 AH Uitjes-zegels is je AH Uitjes-spaarkaart vol.
  • Met een volle spaarkaart krijg je het 2e kaartje gratis, je hebt keuze uit ruim 300 te gekke uitjes!
Meer over de Uitjes-spaaractie

Overige acties

Mealdeal: Een avond Italiaans genieten met verse pasta en koude Peroni

Tover in een handomdraai deze verse pasta op tafel, serveer daarbij het meest stijlvolle Italiaanse bier Peroni en waan je vanavond even helemaal in Italië. Salute!

Bekijk meer voor het avondeten
Mealdeal: Een avond Italiaans genieten met verse pasta en koude Peroni

Maak kans op een van de 1.000 zomerfeestjes

Deze zomer geeft Albert Heijn tot wel 1.000 zomerfeestjes weg. Laat ons weten welk feestje jij afgelopen jaar gemist hebt of welk feestje nu echt gevierd moet worden. Meedoen kan via onderstaande button of je kan je opgeven in een van onze winkels tot zondag 25 juli via een invulkaartje. De leukste inzending ontvangt een zomerfeestpakket ter waarde van €50. Bekijk hier de actievoorwaarden.

Doe mee en win

Stapelkorting zomerweken

Het wordt een zomer voor voordeel met de Stapelkorting Zomerweken. De komende weken kan je genieten van éxtra scherpe aanbiedingen. Ontdek snel alle Bonusaanbiedingen en start met het stapelen van je favoriete producten. Hoe meer je koopt, hoe meer korting!

Je boodschappen bezorgd op je vakantieadres in Nederland

Wijzig je adres en ontvang je bestelling gewoon op je vakantiebestemming in Nederland. Deze zomer bezorgen we jouw boodschappen namelijk op nóg meer plekken in Nederland, bijvoorbeeld op de Veluwe en in Noord-Holland. Als je op een camping of vakantiepark verblijft, bezorgen we tot aan de slagboom. Gewoon even een berichtje achterlaten, zodat we weten dat je bij de slagboom op ons wacht.

Meer informatie

Inpakken en wegwezen!

De zomer is nu officieel gestart en de zomervakantie voor velen in zicht. Een heerlijk vooruitzicht, een aantal dagen of weken vrij van school of werk. Met de vakantiedeals worden deze dagen nóg leuker. Met bijvoorbeeld het SUP board vergroot je jouw speelwereld, op het water! Of werk je aan je core stability. Zo is het SUP board er voor jong en oud. Liever wat gemak? Race van A naar B op de elektrische step van Segway-Ninebot. Handig en snel.

En ook voor de reizigers die deze zomer voor de ‘auto-inpak-uitdaging’ staan hebben goed nieuws. Meer bagageruimte met een razend goede deal: de dakkoffer.

Voor deze actie geldt: verkrijgbaar tot 1 augustus en OP = OP.

Bekijk alle aanbiedingen