Mijn lijst

Hoe wil je boodschappen doen?

plus

Je boodschappenlijst is nog leeg.

Start met winkelen
Kies een afdeling

1. Ontdek onze nieuwe winkel

Albert Heijn biedt je al twaalf jaar de mogelijkheid om online boodschappen te doen. Om je zo goed mogelijk van dienst te zijn is er de afgelopen tijd hard gewerkt aan een nieuwe online winkel. Deze heeft de vertrouwde webwinkel vervangen. Stap nu over!

2. Eenvoudig overstappen

Bij de overstap naar de nieuwe winkel blijven de belangrijkste dingen hetzelfde: Je kunt bestellen met je bestaande klantgegevens, gebruik maken van je bewaarde lijstjes en eerder bestelde artikelen. En je hebt dezelfde ruime keuze in assortiment, waaronder Etos eigen merk producten en Gall & Gall dranken.

3. Veel extra's

In de nieuwe online winkel wordt boodschappen doen nog sneller en makkelijker. Je kunt er bestellen op jouw manier: onderweg of thuis, op je computer, tablet of mobiel. Recepten zijn eenvoudig te vinden en op je boodschappenlijstje te zetten. Naast het bezorgen van je boodschappen kun je ook er voor kiezen om je bestelling op te halen bij een van onze Pick Up Points.

Probeer het nu

Wij nodigen je van harte uit om de nieuwe winkel te proberen! Mocht je er niet uitkomen dan helpen we je graag. Bel gratis 0800-2352523