Onze winkels

AH XL

Voor de grote boodschappentrip

AH XL is onze grootste supermarkt. Hier bieden we onze klanten extra veel vers, voordeel en verrassingen. Onze ruim 30 AH XL-winkels zijn heel geschikt voor het doen van de grote boodschappen. Dé oplossing voor gezinnen die graag met gemak en voordeel de dagelijkse en grote boodschappen in huis halen en voor iedereen die met de auto de weekboodschappen wil doen.

Veel vers en bijzondere producten

AH XL is een bron van inspiratie voor lekker eten en drinken. Het hart van de winkel is een groot versplein met volop keuze in groenten en fruit, gemakkelijk te bereiden vlees, veel vis, vers gebakken brood en een zeer ruime deli/kaas-afdeling met veel speciale lekkernijen. Er is zelfs een grill & steakafdeling met vers gegrild Zuid-Amerikaans topvlees, kip en kipproducten. Bij AH XL vindt u ook het grootste assortiment kant-en-klare maaltijden dat Albert Heijn kent: gezonde, complete maaltijden die u zó op tafel zet. Natuurlijk kunt u bij AH XL tevens terecht voor houdbare kruidenierswaren en diepvriesproducten, van rijst in grootverpakking tot luxe roomijswafels. Daarnaast zijn er regelmatig demonstraties en proeverijen om originele maaltijdideeën op te doen.

Non-foodartikelen

Ook voor non-foodartikelen kunt u bij AH XL terecht: al onze XL-winkels bieden het volledige non-foodassortiment van Albert Heijn. U vindt er werkelijk alles voor een schoon en goed geregeld huishouden: van handige keukenhulpjes en praktische schoonmaakartikelen tot spullen voor een mooi gedekte tafel. Voor uw ontspanning gaat u naar de breed opgezette ontspanningsafdeling waar u boeken, tijdschriften, kantoorbenodigdheden, mobiele telefoons en een ruime sortering cd's en dvd's aantreft.

Service

De AH XL-winkels bieden veel extra service, zoals de AH Fotoservice, AH Ticketservice, AH Stomerijservice (in bijna alle AH XL-winkels) en servicepunten van postNL. Ook kunt u uw bol.com bestelling laten bezorgen bij AH XL-winkels. U kunt uw bestelling vervolgens ophalen wanneer het u uitkomt, bijvoorbeeld tijdens uw dagelijkse boodschappen maar ook in de avonduren en in het weekend. En heel handig: u kunt bij alle AH XL-winkels zelf uw artikelen scannen. Dat scheelt veel tijd bij het afrekenen!

Voordeel

Bij AH XL is extra voordeel te halen. Er zijn wekelijks prijsaanbiedingen die boven op de landelijke prijsacties van Albert Heijn komen, u vindt er extra grote voordeelverpakkingen en een actiestraat met veel aantrekkelijk geprijsde producten en scherpe acties. In de AH XL Bonusfolder vindt u iedere week speciale aanbiedingen die gelden in alle AH XL-winkels.

Makkelijk bereikbaar

De AH XL-winkels liggen dichtbij woongebieden aan de binnenring van de stad, meestal langs een hoofdroute. U kunt er altijd parkeren en de AH XL-winkels hebben vaak nóg ruimere openingstijden dan onze wijkwinkels. AH-winkels en openingstijden