Onze winkels

AH to go

Voor de snelle aankoop onderweg

AH to go is een gemaksformule, gericht op directe consumptie en 'kleine boodschappen'. Het is een winkel voor mensen met een druk bezet leven, die behoefte hebben aan snelle, verse en gevarieerde gemaksoplossingen met een uitstekende kwaliteit.

AH to go-assortiment

Met AH to go voorzien we in een toenemende behoefte aan gemak, genieten, maar ook verantwoord eten. AH to go heeft veel verse producten zoals koffie en thee voor onderweg, broodjes, panini's en sandwiches, uitstekende salades, snoepgroenten en -fruit, zuivel en heerlijke sappen en smoothies. Handig verpakt en klaar om direct te eten. Zo is bij de salades bijvoorbeeld een vorkje verpakt en is er snoepfruit dat gewassen en voorgesneden is. Artikelen als croissants, gevulde koeken en pistoletjes komen zó uit de oven, want ze worden in de winkel afgebakken. Ook is er een ruime keuze in kant-en-klare maaltijden en voorgesneden groente: makkelijk voor thuis! Uiteraard hebben alle producten een uitstekende kwaliteit.

Snel langs de kassa, snel aan tafel

Bij AH to go kost kiezen en afrekenen een minimum aan tijd. De winkel is overzichtelijk ingericht, waardoor klanten in één oogopslag kunnen zien waar ze moeten zijn. Voorin de AH to go-winkel liggen de 'lekker voor nu'-producten: klaar om direct mee te nemen. Achter in de winkel is ruimte voor de 'lekker voor later'-producten, die ingedeeld zijn naar gebruiksmoment: ontbijt, lunch, tussendoor en maaltijd. Daarnaast is er een beperkt assortiment dagelijkse benodigdheden, zoals tandpasta en toiletpapier. Ondanks het kleine oppervlak zijn er ruim voldoende kassa's, waardoor een snelle afhandeling mogelijk is. Klanten zijn bij AH to go gemiddeld slechts 3 minuten in de winkel.

Riante openingstijden, veel locaties

Er zijn ruim 50 AH to go-winkels. Ze zijn te vinden op plekken met veel passanten, zoals treinstations, metrostations, bedrijventerreinen, stadscentra en ziekenhuizen. De winkels hebben ruime openingstijden, van zeer vroeg in de ochtend tot 's avonds laat. Bovendien zijn de meeste AH to go-winkels ook op zondag geopend.

Vind een AH to go bij jou in de buurt