Cadeaukaarten

Cadeaukaarten

Bij Albert Heijn kan je ook terecht voor cadeaukaarten. Ons assortiment bestaat uit meer dan 40 verschillende cadeaukaarten, onderverdeeld in drie categorieën: Mode & Wonen, Entertainment en Vrije tijd.

Alle cadeaukaarten dienen eerst opgewaardeerd te worden bij de kassa. Je kunt kiezen voor cadeaukaarten met een vaste waarde of je bepaalt zelf welk geldbedrag er op wordt gezet.

De cadeaukaarten zijn verkrijgbaar in de Albert Heijn-winkels en in de AH to go. Houd rekening ermee dat het assortiment cadeaukaarten per winkel kan verschillen.

Saldo checken van cadeaukaart

Wil je weten wat het saldo is van je cadeaukaart, dan kun je deze vinden op de website van de uitgever van de cadeaukaart. Op de achterkant van je cadeaukaart staat het internetadres waar je het saldo kunt checken met behulp van de cijfercode die ook op de achterkant van de cadeaukaart staat. In een Albert Heijn winkel is het niet mogelijk om het saldo van een cadeaukaart te laten checken.

Cadeaubon

Ben je op zoek naar een veelzijdig cadeau? Maak dan iemand blij met de AH Cadeaubon. De bon is een geldig betaalmiddel in alle AH-winkels en verkrijgbaar bij de servicebalie. De AH Cadeaubon heeft een waarde van 10 euro. Dit bedrag dient in één keer te worden besteed; bij gedeeltelijke besteding kan geen geld worden teruggegeven.

Cadeaukaartenenveloppe

Om de cadeaukaart feestelijk te verpakken, kun je er een cadeaukaartenveloppe t.w.v. 0.50 euro bij kiezen. Er zijn 8 verschillende dessins beschikbaar. In deze enveloppe kun je de cadeaukaart aan de ene zijde erin vastschuiven en aan de andere zijde kun je een persoonlijke tekst schrijven.

In geval van cadeaukaarten is de onvoorwaardelijke Kwaliteits Garantie (OKG) van Albert Heijn niet van toepassing. Dit betekent dat na aankoop van een cadeaukaart het niet mogelijk is om deze te ruilen of te retourneren.