Avatar Claudia Pino

uit Nijmegen

Avatar

Favoriet recept van... Madelon de Graan

Aardappel-venkel gratin

Anders, Bijgerecht, 4 personen, Frans

Ingrediënten

  • 200 ml koksroom (blueband)
  • 1 kilo aardappelen
  • 1 grote venkel
  • 3 a 4 tenen knoflook
  • 150 gram oude geraspte kaas

Bereiden

Schil de aardappelen en snijd ze met een kaasschaaf in dunne plakjes. Was de venkel en snijd ook de venkel met een kaasschaaf in dunne plakjes.

Doe de aardappelen, venkel, room en uitgeperste knoflook in de ovenschaal. Voeg zout en peper naar smaak toe en een deel van de geraspte kaas. Meng goed door elkaar. Strooi de rest van de kaas over de ovenschotel.

Bereid de ovenschotel in 45 minuten in een voorverwarmde oven op 200 graden.

Bronvermelding

eigen recept

Wat is dit?

Mijn Bewaarde recepten

Alle favoriete AH recepten op Appie

Wat is een Kookschrift?

Begin een Kookschrift

SitemapAlgemene voorwaardenPrivacy en Cookiebeleid Gewoon bij Albert Heijn.