Avatar

Eigen recept van... Ann Blomme

Koffiepannacotta met Speculooscrumble

Anders, Nagerecht, 6 personen, Anders

Laatst aangepast: 03 mrt. 2007, 14:22 | 0 keer bewaard

Ingrediënten

  • 125 gram boter
  • 75 gram suiker
  • 150 gram bloem
  • 125 gram gemalen Lotus speculoos
  • 5 dl room
  • 1 dl melk
  • 4 gelatineblaadjes
  • 75 gram suiker
  • 2 kopjes espresso koffie (mokka)
  • chocoladekoffiebonen

Bereiden

Kneed de boter, de bloem, de suiker en de gemalen speculoos tot een pasta. Bak af in een oven van 180. Laat de crumble afkoelen.

Laat de melk, de room en de suiker eventjes opkoken. Voeg de geweekte gelatineblaadjes toe en de koffie. Roer goed om en verdeel over 6 schaaltjes. Laat goed afkoelen in de koelkast (minstens 2 uur) en werk af met de verkruimelde crumble en enkele chocoladekoffiebonen.

Bronvermelding

Bron onbekend

Wat is dit?

Mijn Bewaarde recepten

Alle favoriete AH recepten op Appie

Wat is een Kookschrift?

Begin een Kookschrift

SitemapAlgemene voorwaardenPrivacy en Cookiebeleid Gewoon bij Albert Heijn.