Avatar

Eigen recept van... Jan Stobbe

Lof met ham en kaas uit de oven, gemakkelijk!

Anders, Hoofdgerecht, 4 personen, Voorbereidingstijd 20 minuten, Bereidingstijd 20 minuten, Hollands

Laatst aangepast: 24 aug. 2006, 19:06 | 8 keer bewaard

Ingrediënten

  • 8-12 struikjes lof, bij voorkeur kleine
  • 8-12 plakken ham
  • 12-16 plakken jong belegen kaas
  • 1 klontje boter

Materialen

  • pan, ovenschaal

Bereiden

Kook de struikjes in zijn geheel, ook eventuele grote struiken tot ze bijna gaar zijn. Laat ze goed uitlekken. Verwijder zo nodig de harde kern. Leg op ieder plak ham een plak kaas. Rol hierin de lof per struikje en leg ze in de ovenschotel. Overdek de lofrolletjes met de resterende kaas. Laat in de voorverwarmde oven(150-175 gr) verhitten tot de kaas begint te smelten. Laatste moment even op grillstand voor een mooi heel lichtbruin tintje.

Bronvermelding

Bron onbekend

Wat is dit?

Mijn Bewaarde recepten

Alle favoriete AH recepten op Appie

Wat is een Kookschrift?

Begin een Kookschrift

SitemapAlgemene voorwaardenPrivacy en Cookiebeleid Gewoon bij Albert Heijn.