Avatar

Eigen recept van... Edith Posthumus

Rogge-kaassnacks

Anders, Hapje, 6 personen, Hollands

Laatst aangepast: 04 nov. 2006, 11:46 | 5 keer bewaard

Ingrediënten

  • 1 pakje gesneden roggebrood
  • 175 gr zachte roomboter
  • 100 gr geraspte pikante kaas
  • 1-2 eetl. mayonaise
  • mosterd
  • aroma

Bereiden

Maak met behulp van een mes voorzichtig 8 sneetjes roggebrood los van elkaar.

Klop in een kom de boter zo lang tot deze wit is geworden. Roer er de geraspte kaas door en maak de kaascrème naar smaak af met mayonaise, mosterd, peper en zout.

Doe de crème in een spuitzak. Leg 6 sneetjes roggebrood op het werkvlak en spuit er de kaascrème op zodanig dat het hele oppverlak van het roggebrood regelmatig is bedekt.

Stapel dan 3 besmeerde sneetjes op elkaar, leg er het vierde onbespoten sneetje op en druk alles licht aan. Haal met een mes overtollig crème weg. Leg het blok in de koelkast.

Zet de roggesnacks tot kort voor het gebruik in de koelkast.

Snijd het blok in 6 ongeveer even grote stukken.

Bronvermelding

Bron onbekend

Wat is dit?

Mijn Bewaarde recepten

Alle favoriete AH recepten op Appie

Wat is een Kookschrift?

Begin een Kookschrift

SitemapAlgemene voorwaardenPrivacy en Cookiebeleid Gewoon bij Albert Heijn.