Avatar

Eigen recept van... Gerda Scholtes

Gegrilde zwaardvis met salsa

Anders, Voorgerecht, 4 personen, Italiaans

Laatst aangepast: 02 nov. 2008, 11:46 | 0 keer bewaard

Ingrediënten

  • 2 moten zwaardvis
  • 1 citroen
  • olijfolie
  • 3 tenen kleingesneden knoflook
  • 1 el oregano en munt

Bereiden

Snijd de zwaardvis horizontaal door, zodat jerdunne plakken zwaardvis ontstaan.

1 citroen uitpersen en mengen met 3x zoveel olijfolie. 3 tenen kleingesneden of uitgesperste knoflook erbij doen en de oregano met de munt er doorheen roeren.

Grillpan heel erg heet maken, de vis erin leggen en aan beide zijden ongeveerd 2 minuten grillen, dan is de vis nog iets rosť van binnen en niet droog.

Op voorverwarmde borden leggen, de saus er over heen schenken en eventueel garneren met stukjes ontvelde gegrilde parika, wat rucola sla en een kertomaatje.

Bronvermelding

Bron onbekend

Wat is dit?

Mijn Bewaarde recepten

Alle favoriete AH recepten op Appie

Wat is een Kookschrift?

Begin een Kookschrift

SitemapAlgemene voorwaardenPrivacy en Cookiebeleid Gewoon bij Albert Heijn.