Avatar

Eigen recept van... Janneke van Dulmen

Linzen met rozijnen en noten

Anders, Hoofdgerecht, 4 personen, Wereldkeuken

Laatst aangepast: 29 mrt. 2013, 10:31 | 0 keer bewaard

Ingrediënten

  • peper, zout
  • 200 gram groene linzen
  • 4 dl groentebouillon
  • 1 ui
  • 1 teentje knoflook
  • 1 eetlepel olie
  • 50 gram rozijnen
  • 100 gram cashewnoten

Bereiden

Kook de linzen in de bouillon in circa 25 minuten gaar. Snipper de ui en hak de knoflook en de cashewnoten grof. Fruit de ui en knoflook glazig in de hete olie. Voeg de kerriepoeder, rozijnen en cashewnoten toe en fruit het geheel nog enkele minuten. Schenk eventueel nog wat vocht van de linzen en roer het notenmengsel erdoor. Breng de linzenschotel op smaak met zout en peper.

Bronvermelding

Smulweb

Wat is dit?

Mijn Bewaarde recepten

Alle favoriete AH recepten op Appie

Wat is een Kookschrift?

Begin een Kookschrift

SitemapAlgemene voorwaardenPrivacy en Cookiebeleid Gewoon bij Albert Heijn.