Avatar

Eigen recept van... M ter Borg

Zalm uit blik : Spaghetti met romige zalmsaus uit de magnetron

Pasta, Hoofdgerecht, 2 personen, Bereidingstijd 10 minuten, Wereldkeuken

Laatst aangepast: 03 feb. 2013, 12:58 | 0 keer bewaard

Ingrediënten

  • 200 g spaghetti
  • 100 g champignons, in plakjes
  • 1 el boter
  • 1 blikje zalm, vel en graatjes verwijderd
  • 80 g roomkaas met kruiden
  • 125 g crème fraîche
  • 1 el ketchup
  • 1 el verse dille

Bereiden

Kook de spaghetti beetgaar.

Doe de boter in een magnetronschaal en verhit de boter.

Voeg de champignons toe en verhit onafgedekt 2 minuten op vol vermogen.

Verdeel de zalm over de champignons, voeg roomkaas, crème fraîche en ketchup toe en roer door elkaar.

Zet 2 minuten in de magnetron op vol vermogen.

Roer de dille en peper en zout naar smaak door de zalmsaus.

Bronvermelding

Boodschappen 7, 1996

Wat is dit?

Mijn Bewaarde recepten

Alle favoriete AH recepten op Appie

Wat is een Kookschrift?

Begin een Kookschrift

SitemapAlgemene voorwaardenPrivacy en Cookiebeleid Gewoon bij Albert Heijn.