Avatar

Eigen recept van... Johanna van Dingenen

'Spies met varkenshaas en abrikoosjes, geserveerd met tandoori-mayonaise en naanbrood' Lekker bij de BBQ

Anders, Hoofdgerecht, 4 personen, Wachttijd 120 minuten, Bereidingstijd 10 minuten, Hollands

Laatst aangepast: 13 jul. 2012, 16:58 | 1 keer bewaard

Ingrediënten

  • 500 gram varkenshaas, in stukken gesneden
  • 24 gedroogde abrikoosjes, geweld in water
  • naanbrood
  • MARINADE:
  • 4 eetl. olijfolie
  • 2 eetl garam-masalapoeder
  • 2 eetl azijn
  • TANDOORI-MAYONAISE
  • 4 eetl mayonaise
  • 1 eetl tandooripasta
  • 1 eetl cremé fraîche

Materialen

  • Houten spiezen (minimaal 1 uur in koud water leggen)

Bereiden

Marineer de blokjes varkenshaas in de marinade en laat deze 2 uur intrekken.

Rijg de blokjes varkenshaas en de abrikoosjes om en om aan de spies.

Rooster de spies op de barbecue of in de grillpan in ongeveer 5 minuten aan beide kanten.

Serveer met afgebakken naanbrood en de tandoorimayonaise.

Bronvermelding

keurslager

Wat is dit?

Mijn Bewaarde recepten

Alle favoriete AH recepten op Appie

Wat is een Kookschrift?

Begin een Kookschrift

SitemapAlgemene voorwaardenPrivacy en Cookiebeleid Gewoon bij Albert Heijn.