Avatar

Eigen recept van... Karen Postma

Pasta met zalm en asperges

Roerbakken, Hoofdgerecht, 4 personen, Voorbereidingstijd 15 minuten, Bereidingstijd 20 minuten, Hollands

Laatst aangepast: 14 feb. 2012, 08:49 | 0 keer bewaard

Ingrediënten

  • 300 gram pasta (bv vlindermacaroni)
  • 500 gram asperges in stukjes van 3 cm
  • 1 el azijn
  • 1 tl suiker
  • 200 gram zalm (koeling) in stukjes
  • 1 blike ansjovis
  • 4 eieren
  • 1 zakje Knorrsaus voor asperges
  • 1 el verse dille, gehakt

Bereiden

Kook de pasta gaar en giet af. Kook de asperges in water met zout, 1 el azijn en 1 tl suiker beetgaar (ongeveer 10 minuten, afhankelijk van de dikte). Kook de eieren zacht (4 minuten), laat ze schrikken onder koud water en pel ze.

Maak de Knorrsaus klaar volgens de verpakking.

Bak de pasta, asperges, zalm, ansjovis en dille even op in wok. Voeg de saus toe en verwarm het geheel.

Dien op 4 voorverwarmde diepe borden op en leg het ei erbovenop.

Lekker met een groene salade.

Bronvermelding

eigen recept

Wat is dit?

Mijn Bewaarde recepten

Alle favoriete AH recepten op Appie

Wat is een Kookschrift?

Begin een Kookschrift

SitemapAlgemene voorwaardenPrivacy en Cookiebeleid Gewoon bij Albert Heijn.