Avatar

Eigen recept van... Margreet Sietses

Zevenblad soep

Soepen, Voorgerecht, 4 personen, Slank, Voorbereidingstijd 10 minuten, Wachttijd 30 minuten, Bereidingstijd 40 minuten, Hollands

Laatst aangepast: 25 nov. 2011, 23:22 | 3 keer bewaard

Ingrediënten

  • 500 gram jonge blaadjes zevenblad
  • 2 bouillonblokjes tuinkruiden
  • 1 liter water
  • 1 zakje italiaanse kruiden
  • 2 teentjes knoflook
  • 4 boterhammen om dobbelsteentjes van te maken
  • 2 el olijfolie om brood te bakken
  • 2 3 aardappels in dobbelsteentjes

Materialen

  • staafmixer om te pureren.

Bereiden

Vul de pan met het water, de bouillonblokjes, de knoflook, de Italiaanse kruiden en de stukjes aardappel. Laat de bouillon 20 minuten trekken.

doe dan de fijngesneden zevenblad erin en laat het nog 10 minuten trekken.Bak de brood dobbelsteentjes goudbruin in de olie. Pureer de soep met een staafmixer. Dien de soep op met de brood dobbelsteentjes en een scheutje room. (per portie). EET SMAKELIJK!

Bronvermelding

botanische tuin

Wat is dit?

Mijn Bewaarde recepten

Alle favoriete AH recepten op Appie

Wat is een Kookschrift?

Begin een Kookschrift

SitemapAlgemene voorwaardenPrivacy en Cookiebeleid Gewoon bij Albert Heijn.