Avatar

Eigen recept van... Diana Verstijnen

Stoofpeertjes in port

Anders, Bijgerecht, 4 personen, Voorbereidingstijd 5 minuten, Bereidingstijd 42 minuten, Frans

Laatst aangepast: 10 jan. 2005, 12:05 | 8 keer bewaard

Ingrediënten

  • 1 deciliter rode port
  • 5 centiliter water
  • 50 gram suiker
  • 8 stuks stoofpeertjes
  • 2 bekertjes crême fraiche
  • 1 eetlepel creme de cassis
  • 1 theelepel rasp van citroen

Bereiden

Schil de peertjes maar laat het steeltje eraan. Stoof ze gaar in 30 minuten in de port, water, suiker en citroenschil. Haal de peertjes eruit en kook het vocht tot de helft in. Voeg de creme de cassis toe. Giet dit over de peertjes en laat afkoelen. Serveer met geklopte, licht gezoete creme fraiche.

Bronvermelding

Bron onbekend

Wat is dit?

Mijn Bewaarde recepten

Alle favoriete AH recepten op Appie

Wat is een Kookschrift?

Begin een Kookschrift

SitemapAlgemene voorwaardenPrivacy en Cookiebeleid Gewoon bij Albert Heijn.