Avatar

Eigen recept van... Nicki Paffen

Succade lappen

Anders, Voorgerecht, 4 personen, Voorbereidingstijd 10 minuten, Bereidingstijd 120 minuten, Hollands

Laatst aangepast: 24 mrt. 2011, 09:36 | 0 keer bewaard

Ingrediënten

  • water
  • 4 succade lappen
  • 3 uien
  • peper en zout
  • kruidnagel en laurier
  • 1 eetlepel zaanse mosterd
  • 1/2 blokje rundvleesbouillon

Bereiden

vlees aanbakken, uien grof snijden en erbij doen.

peper, zout, kruidnagel, laurier, erbij en dan een flinke eetlepel mosterd

water erbij en de bouillonblok verkruimelen.

2 uur laten stoven/sudderen

Bronvermelding

eigen recept

Wat is dit?

Mijn Bewaarde recepten

Alle favoriete AH recepten op Appie

Wat is een Kookschrift?

Begin een Kookschrift

SitemapAlgemene voorwaardenPrivacy en Cookiebeleid Gewoon bij Albert Heijn.