Avatar

Eigen recept van... Sophie Bleeker

Vis in kokosmelk

Anders, Hoofdgerecht, 4 personen, Voorbereidingstijd 5 minuten, Bereidingstijd 30 minuten, Oosters

Laatst aangepast: 21 mrt. 2011, 18:19 | 8 keer bewaard

Ingrediënten

  • 2 stukken Kabeljauw, tilapia, of andere witvis
  • 1 blikje kokosmelk
  • 1 bosje Lenteui
  • cherrytomaatjes
  • peper, zout, evt. viskruiden

Bereiden

1: Verwarm de oven voor op ongeveer 200 graden.

2: Snijd of knip de vis in vier gelijke stukken, kruid deze met peper, zout en eventueel viskruiden of andere kruiden, en leg deze in de ovenschaal.

3: Schudt het blikje kokosmelk goed, open het en giet de inhoud vervolgens over de vis.

4: Snij de lenteuitjes in stukjes, en doe deze ook in de ovenschaal. Voeg de cherry tomaatjes (in zijn geheel) toe, naar eigen smaak hoeveel je er in doet. Eventueel kun je er nog andere dingen toevoegen, paprika bijvoorbeeld.

5: De vis moet ongeveer een half uurtje in de oven.

Het recept is lekker met rijst en broccoli, of sperzibonen. Gewokte roerbak groente met een beetje ketjap is er ook erg lekker bij.

Bronvermelding

Recept van mijn moeder

Wat is dit?

Mijn Bewaarde recepten

Alle favoriete AH recepten op Appie

Wat is een Kookschrift?

Begin een Kookschrift

SitemapAlgemene voorwaardenPrivacy en Cookiebeleid Gewoon bij Albert Heijn.