Avatar

Eigen recept van... Corrie Roijakkers

Hamroosjes met gemarineerde meloen

Anders, Hapje, 12 personen, Wereldkeuken

Laatst aangepast: 18 nov. 2010, 21:12 | 3 keer bewaard

Ingrediënten

  • 1/2 zoete meloen
  • 100 ml droge witte wijn
  • 1 eetl fijnhehakte munt
  • 12 plakjes mooie rauwe ham (parma,ardenner)
  • versgemalen zwarte peper

Materialen

  • meloenbolletjeslepel doorsnede 1-2 cm amuselepels of schaaltjes

Bereiden

1. Verwijder de zaadjes uit de meloen en steek met bolletjeslepel 12 bolletjes uit het vruchtvlees.

2. Schep de bolletjes in een kom met de wijn en de munt en laat ze minstens 30 minuten staan.

3. Vouw de plakjes ham in de lengte losjes dubbel en rol ze dan op tot mooie roosjes.

4. Zet de roosjes op amuselepels of in kleine schaaltjes en leg een meloenbolletje in het midden.

5.Maal er wat zwarte peper over.

Bronvermelding

onbekend

Wat is dit?

Mijn Bewaarde recepten

Alle favoriete AH recepten op Appie

Wat is een Kookschrift?

Begin een Kookschrift

SitemapAlgemene voorwaardenPrivacy en Cookiebeleid Gewoon bij Albert Heijn.