Avatar

Eigen recept van... Kookclub de Vork

Scampi met panchetta (Italiaans spek) en salie' Lekker als aperitiefhapje of met een salade en wat brood

Anders, Hapje, 4 personen, Italiaans

Laatst aangepast: 20 jan. 2011, 14:59 | 1 keer bewaard

Ingrediënten

  • 8 scampi (gamba’s of tijgergarnalen)

Bereiden

8 scampi (gamba’s of tijgergarnalen)

8 plakjes panchetta (Italiaans spek) of gerookt spek

8 salieblaadjes

Satéprikkers

Pel de scampi, maar laat het staartstukje eraan. Wikkel elke scampi in een plakje panchetta of spek met daartussen een salieblad. Verwarm een grillpan en bak de scampi 2 ŕ 3 minuten aan elke kant tot ze rozig zien en het spek.

Bronvermelding

skynet

Wat is dit?

Mijn Bewaarde recepten

Alle favoriete AH recepten op Appie

Wat is een Kookschrift?

Begin een Kookschrift

SitemapAlgemene voorwaardenPrivacy en Cookiebeleid Gewoon bij Albert Heijn.