Avatar

Eigen recept van... Nicole Bilton-Evertsz

Arepa di pampuna (pompoenpannekoekjes)

Brood/sandwiches, Ontbijt, 4 personen, Wereldkeuken

Laatst aangepast: 24 jan. 2010, 23:09 | 4 keer bewaard

Ingrediënten

  • 500 gram gekookte en fijngemalen pompoen
  • 100 ml melk
  • 2 eieren
  • 75 gram rozijntjes
  • 100 gram zelfrijzend bakmeel
  • 1 theelepel vanille-essence / extract
  • 0,5 theelepel zout
  • 0,5 theelepel kaneelpoeder
  • 4 eetlepels suiker
  • bakolie of roomboter

Bereiden

Klop de eieren los en meng ze door de fijngemaakte pompem. Voeg dan de melk en de vanille toe. Hierna al roerende het bakmeel met kaneel en zout en vervolgens de rozijntjes en suiker.

Even proeven. Eventueel iets meer suiker erbij doen. Het beslag mag niet te dun zijn. In dit geval iets meer bakmeel toevoegen.

Bak van het beslag in olie pannekoeken aan beide kanten mooi goudbruin van kleur.

Bronvermelding

De Antilliaanse keuken - Sonia Garmers

Wat is dit?

Mijn Bewaarde recepten

Alle favoriete AH recepten op Appie

Wat is een Kookschrift?

Begin een Kookschrift

SitemapAlgemene voorwaardenPrivacy en Cookiebeleid Gewoon bij Albert Heijn.