Avatar

Eigen recept van... M ter Borg

Sardines grillen zoals in de Algarve (Portugal) Barbecue

Anders, Hoofdgerecht, 4 personen, Wereldkeuken

Laatst aangepast: 17 mei. 2010, 22:05 | 0 keer bewaard

Ingrediënten

  • heel verse sardines, niet schoongemaakt
  • grof zeezout

Materialen

  • Barbecueklem

Bereiden

Sardines bestrooien met grof zeezout en in de klem leggen. Boven de barbecue leggen en zo nu en dan bestrooien met meer zout. Kijken of ze mooi gegrild zijn en dan keren. Zo eten.

Sardines hebben veel zout nodig om echt lekker te smaken.

Bronvermelding

Tv

Wat is dit?

Mijn Bewaarde recepten

Alle favoriete AH recepten op Appie

Wat is een Kookschrift?

Begin een Kookschrift

SitemapAlgemene voorwaardenPrivacy en Cookiebeleid Gewoon bij Albert Heijn.