Avatar

Eigen recept van... Lidy Breewel

VLEES:Varkenshaasjes'gevuld met dadels en roomkaas

Anders, Hoofdgerecht, 2 personen, Bereidingstijd 30 minuten, Hollands

Laatst aangepast: 11 jan. 2012, 13:13 | 2 keer bewaard

Ingrediënten

  • 2 kleine varkenshaasjes a 150 gr
  • 100 gr wilde spinazie
  • 100 gr verse roomkaas
  • 1 eetl kerriepoeder
  • 10 dadels ontpit
  • zout & peper

Bereiden

Varkenshaasjes in de lengte op 1 cm na insnijden, zodat er een plat stuk vlees ontstaat.

Varkenshaasjes met spinazieblaadjes beleggen.

Roomkaas met kerriepoeder losroerenen dadels hiermee vullen.

Dadels op spinazie op varkenshaasje leggen, varkenshaasje dichtklappen en met keukentouw dichtbinden.

bestrooien met zout en peper.

Varkenshaasjes 20 min zachtjes bakken en voorzichtig steeds draaien.

Serveer met gebakken aardappels en spercibonen en snijd de haasjes in dikke plakken.

Bronvermelding

Fred Brouwers

Wat is dit?

Mijn Bewaarde recepten

Alle favoriete AH recepten op Appie

Wat is een Kookschrift?

Begin een Kookschrift

SitemapAlgemene voorwaardenPrivacy en Cookiebeleid Gewoon bij Albert Heijn.