Avatar

Eigen recept van... Wil Klaassen-Bresser

Bonbon van Zalm en Garnalen

Anders, Voorgerecht, 4 personen, Voorbereidingstijd 15 minuten, Bereidingstijd 10 minuten, Hollands

Laatst aangepast: 21 jan. 2010, 17:03 | 5 keer bewaard

Ingrediënten

  • 120 gram hollandse garnalen
  • 1 dl crème fraîche
  • 2 theel medium sherry
  • 10 steeltjes bieslook
  • 200 gram zalm
  • 1 zakje veldsla of gemengd
  • 4 partjes citroen
  • 1 eetl sladressing + zout en peper

Materialen

  • 4 koffie kopjes (lage)

Bereiden

Meng de ganalen met 1 eetl crème fraîche 2 theel sherry en de fijngesneden bieslook, breng op smaak en peper en zout.

Neem 4 lage koffiekopjes en bekleed deze met de plakjes gerookte zalm, de zalm moet ruim over de koprandjes hangen.

Vul de kopjes met het garnalenmengsel.

Vouw de zalm terug over de garnalen en druk het geheel licht aan, zet de kopjes tot gebruik in de koelkast.

Maak de sla licht aan met de dressing en rangschik de sla op 4 bordjes.

Keer de kopjes met de zalmgarnalen voorzichting om in het midden van de borden.

Garneer het geheel met een partje citroen.

Bronvermelding

Eigen recept.

Wat is dit?

Mijn Bewaarde recepten

Alle favoriete AH recepten op Appie

Wat is een Kookschrift?

Begin een Kookschrift

SitemapAlgemene voorwaardenPrivacy en Cookiebeleid Gewoon bij Albert Heijn.