Avatar

Eigen recept van... Louis Geenhuizen

Boerenpatat

Anders, Hoofdgerecht, 4 personen, Voorbereidingstijd 15 minuten, Bereidingstijd 30 minuten, Hollands

Laatst aangepast: 25 okt. 2005, 11:15 | 12 keer bewaard

Ingrediënten

  • 1/2 liter bouillon
  • 1 blikje tomatenpuree of ketchup
  • kruiden
  • 1 dikke prei
  • 1 bakje champignons
  • 10 wortels
  • 1 paprika
  • 2 tomaten
  • 500 gram shoarmavlees
  • 4 personen patat

Materialen

  • Vergiet, mes, koekepan, braadpan, koekepan en frituurpan

Bereiden

1/2 liter water aan de kook brengen in de braadpan. Bouillon toevoegen. Hierna tomatenpuree en kruiden toevoegen. De prei in de lengte doorsnijden en vervolgens dwars in kleine reepjes snijden. De wortels, de paprika en de tomaten snijden en samen met de prei,toevoegen. (Paprika eerst schoon maken) Het geheel ongeveer 20 minuten laten sudderen.

De champignons bakken in een beetje boter in een koekepan. Het shoarmavlees eveneens bakken. Het groentemengsel afgieten en samen met de champignons aan de shoarma toevoegen. 10 minuten laten sudderen. In de tussentijd de patat bakken.

Bronvermelding

Bron onbekend

Wat is dit?

Mijn Bewaarde recepten

Alle favoriete AH recepten op Appie

Wat is een Kookschrift?

Begin een Kookschrift

SitemapAlgemene voorwaardenPrivacy en Cookiebeleid Gewoon bij Albert Heijn.