Avatar

Eigen recept van... Danuta Bank

Kalkoen met chmpignons druiven saus

Anders, Hoofdgerecht, 2 personen, Hollands

Laatst aangepast: 21 jun. 2008, 12:58 | 0 keer bewaard

Ingrediënten

  • 250 gram kalkoen filet
  • peper en zout
  • 30 gram boter
  • 100 gram champignons in plakjes
  • 50 ml witte wijn
  • 1 mespunt monsterd fijn
  • 100 ml creme fraiche
  • 200 gram witte druiven

Bereiden

Bestrooi kalkoen met peper en zour en bak 12 min zachtjes bruin en gaar. Neem uit de pan en houd warm.

Bak de champignons, schenk de wijn erbij en laat wat inkoken. Roer mosterd en creme fraiche erdoor.

Schep de druiven door de saus.

Bronvermelding

Boodschappen

Wat is dit?

Mijn Bewaarde recepten

Alle favoriete AH recepten op Appie

Wat is een Kookschrift?

Begin een Kookschrift

SitemapAlgemene voorwaardenPrivacy en Cookiebeleid Gewoon bij Albert Heijn.