Truffelpasta

Pasta, Hoofdgerecht, 4 personen, Italiaans

Laatst aangepast: 18 jan. 2008, 20:54 | 3 keer bewaard

Ingrediënten

  • 1 pak tartufo ( truffel) pasta (oil & vinegar)
  • 2 eetl olijfolie met witte truffel
  • 2 eetl olijfolie
  • 150 gr bospaddestoelen
  • 20 gr gedroogde porcini (of 150gr vers)
  • 20 gr truffelsalsa (oil & vinegar)
  • 2 dl (kook)room
  • zout
  • peper
  • Parmezaanse kaas
  • naar smaak pesto met bieslook

Materialen

  • Vervang eventueel 150 gr verse paddestoelen door 20 gr gedroogde paddestoelen . Echt een aanrader en erg lekker met een salade van rucola met romatomaatjes, sjalotjes en een dressing van olijfolie en balsamico azijn.

Bereiden

Voorbereiding:

Week de paddestoelen ca 15 min. in warm water. Giet ze af en knijp voorzichtig het water eruit.

Bereiding:

Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Bak de uitgelekte paddestoelen kort aan in de olijfolie en voeg peper en zout naar smaak toe. Schenk de room erbij en warm even goed door. Voeg tenslotte naar smaak de truffelsalsa toe.

Doe de pasta op voorverwarmde borden en sprenkel er wat olijfolie met witte truffel over. Schep de saus erover en serveer direct.

Verdeel er wat krullen verse parmezaanse kaas over.

Bronvermelding

eigen recept

Wat is dit?

Mijn Bewaarde recepten

Alle favoriete AH recepten op Appie

Wat is een Kookschrift?

Begin een Kookschrift

SitemapAlgemene voorwaardenPrivacy en Cookiebeleid Gewoon bij Albert Heijn.