Avatar

Eigen recept van... Joséphine van den Haak

Ragout maken

Anders, Voorgerecht, 1 personen, Anders

Laatst aangepast: 09 nov. 2007, 11:58 | 1 keer bewaard

Ingrediënten

  • 1 boter
  • bloem
  • bouillon

Bereiden

smelt de boter tot hij bruist en voeg de bloem toe. Laat de bloem al roerende 2-3 minuten op laag vuur garen.

Schenk de hete bouillon in delen bij de bloem. Schrik niet als het mengsel gaat klonteren, maar blijf gewoon roeren.

Voeg de volgende scheut bouillon pas toe als de vorige is opgenomen. Blijf roeren tot een gladde massa is ontstaan.

Bronvermelding

Bron onbekend

Wat is dit?

Mijn Bewaarde recepten

Alle favoriete AH recepten op Appie

Wat is een Kookschrift?

Begin een Kookschrift

SitemapAlgemene voorwaardenPrivacy en Cookiebeleid Gewoon bij Albert Heijn.