Avatar

Eigen recept van... Tilly van Leeuwen

Asperge-Saus

Anders, Bijgerecht, 4 personen, Hollands

Laatst aangepast: 08 mei. 2007, 10:10 | 3 keer bewaard

Ingrediënten

  • 75 gr boter
  • 1 eetl bloem
  • 1 pakje slagroom
  • 100 cc kookvocht
  • 100 gr camembert
  • zout en peper

Bereiden

50 - 75 gr boter smelten. bloem erbij doen. afblussen met het pakje slagroom en kookvocht. Laten inkoken. de camembert in blokjes erdoor smelten. Op smaak brengen met peper en zout.

Bronvermelding

Bron onbekend

Wat is dit?

Mijn Bewaarde recepten

Alle favoriete AH recepten op Appie

Wat is een Kookschrift?

Begin een Kookschrift

SitemapAlgemene voorwaardenPrivacy en Cookiebeleid Gewoon bij Albert Heijn.