AH Tivall

Een vegetarische en gezonde keuze

Albert Heijn biedt al vanaf 1987 Tivall vleesvervangende producten aan. Tivall is wereldwijd één van de meest vooraanstaande productontwikkelaars op het gebied van vleesvervangers. AH Tivall producten zijn makkelijk en snel klaar te maken. Bovendien bevatten de producten belangrijke voedingswaarden, waaronder eiwitten, vitamines en mineralen. Ook wordt aan alle producten altijd vitamine B12 en ijzer toegevoegd. Een erg gezonde keuze dus! Alle producten zijn 100% vegetarisch, wat ook voor de kaas die in sommige producten gebruikt wordt, geldt. Verder bevatten de producten geen kunstmatige kleur- en smaakstoffen. Door de speciale samenstelling zijn de AH Tivall producten volwaardige vervangers van vlees.

Kijk voor meer informatie op www.tivall.nl

Het uitgebreide assortiment van AH Tivall

AH Tivall biedt een breed assortiment vleesvervangers en is onder te verdelen in producten die op vlees lijken, vleesgelijkende ingrediënten hebben, groenteproducten en kinderproducten. Naast vleesvervangers worden onder het AH Tivall merk ook verschillende vegetarische kant-en-klaar maaltijden en broodbeleg verkocht.

Bekijk en bestel boodschappen online

Albert Heijn biedt u de mogelijkheid om gemakkelijk het assortiment online te bekijken en ook gelijk te bestellen. Laat al uw boodschappen makkelijk thuisbezorgen of voor u klaarzetten bij één van de Albert Heijn Pick Up Points.

SitemapAlgemene voorwaardenPrivacy en Cookiebeleid Gewoon bij Albert Heijn.