Een cadeaukaart pakt voor iedereen leuk uit.

Cadeaukaarten

Bij Albert Heijn kunt u ook terecht voor cadeaukaarten. Ons assortiment bestaat uit meer dan 40 verschillende cadeaukaarten, onderverdeeld in drie categorieën: Mode & Wonen, Entertainment en Vrije tijd.

Cadeaukaarten

Opwaarderen

Alle cadeaukaarten dienen eerst opgewaardeerd te worden bij de kassa. U kunt kiezen voor cadeaukaarten met een vaste waarde of u bepaalt zelf welk geldbedrag er op wordt gezet.

De cadeaukaarten zijn verkrijgbaar in de Albert Heijn-winkels en in de AH to go. Houd u rekening ermee dat het assortiment cadeaukaarten per winkel kan verschillen.

Saldo checken van cadeaukaart

Wilt u weten wat het saldo is van uw cadeaukaart, dan kunt u deze vinden op de website van de uitgever van de cadeaukaart. Op de achterkant van uw cadeaukaart staat het internetadres waar u het saldo kunt checken met behulp van de cijfercode die ook op de achterkant van de cadeaukaart staat. In een Albert Heijn winkel is het niet mogelijk om het saldo van een cadeaukaart te laten checken.

AH Cadeaubon

Bent u opzoek naar een veelzijdig cadeau? Maak dan iemand blij met de AH Cadeaubon. De bon is een geldig betaalmiddel in alle AH-winkels en verkrijgbaar bij de servicebalie. De AH Cadeaubon heeft een waarde van 10 euro. Dit bedrag dient in één keer te worden besteed; bij gedeeltelijke besteding kan geen geld worden teruggegeven.

Bent u een zakelijke klant en wilt u een groot aantal AH Cadeaubonnen aanschaffen of meer informatie over de mogelijkheden? Vul dan hier het contactformulier in.

Cadeaukaartenveloppe

Om de cadeaukaart feestelijk te verpakken, kunt u er een cadeaukaartenveloppe t.w.v. 0.50 euro bij kiezen. Er zijn 8 verschillende dessins beschikbaar. In deze enveloppe kunt de cadeaukaart aan de ene zijde erin vastschuiven en aan de andere zijde kunt u een persoonlijke tekst schrijven.

Onvoorwaardelijke Kwaliteits Garantie

In geval van cadeaukaarten is de onvoorwaardelijke Kwaliteits Garantie (OKG) van Albert Heijn niet van toepassing. Dit betekent dat na aankoop van een cadeaukaart het niet mogelijk is om deze te ruilen of te retourneren.

SitemapAlgemene voorwaardenPrivacy en Cookiebeleid Gewoon bij Albert Heijn.