Ontdek ons assortiment

Onvoorwaardelijke kwaliteitsgarantie

Niet tevreden, geld terug

Alle producten die je bij Albert Heijn koopt, hebben een gegarandeerde kwaliteit. Als aankopen een kwaliteitsafwijking hebben, dan kun je het altijd omruilen voor een nieuw exemplaar. Of je krijgt het aankoopbedrag terug op vertoon van de kassabon.

Ruilen van non-foodartikelen

Voor alle AH Huismerk Non-Food artikelen geldt: ruilen kan op vertoon van de kassabon, in de originele, onbeschadigde verpakking of seal. Voor het ruilen van non-foodartikelen van A-merken met garantie kun je terecht bij de leverancier.

Ben je toch ontevreden over de afwikkeling? Dan kun je altijd weer bij Albert Heijn terecht. Servicetelefoonnummers staan op de verpakking of zijn op te vragen via AH Klantenservice.

Er zijn ook artikelen die je niet kunt ruilen of terugbrengen: medicijnen, cd's, dvd's of games zonder seal. Staatsloten, telefoonkaarten en strippenkaarten. Prepaid opwaardeerkaarten en tickets van attractieparken.

Let op: Voor mobiele telefonie geldt een afwijkende regeling, zie AH Mobiel Klantenservice.

Productinformatie

Meer weten over detergenten, allergie-informatie, allergenen, e-nummers, duurzame teelt, het gebruik van bestrijdingsmiddelen, dierenwelzijn en duurzame consumptie?

Meer over gezondheid

SitemapAlgemene voorwaardenPrivacy en Cookiebeleid Gewoon bij Albert Heijn.