Zin om eens echt lekker en indrukwekkend te koken voor je gasten? Met deze gerechten van 5 chef-koks waant je bezoek zich in een sterrenrestaurant. En jij bent de masterchef.

Chef-koken
Iedereen kan koken als een pro. Want als je dacht dat indrukwekkende gerechten altijd ingewikkeld zijn, dan moet je eens de gebraden kip van topchef Joris Bijdendijk proebren. Of de zeekraalrisotto met kappertjes en koffie van Sergio Herman en Antonio Carluccio’s reuzenravioli met verrassing. Niet moeilijk en echt thuis uit eten.

Dessert
Een spetterend nagerecht sluit zo’n fijne avond helemaal af. Zoals een tiramisu met verrassende wending of taartjes met witte chocolademousse. Een prachtige kaasplank met een fijne port of lekker biertje kan ook. Gasten blij, jij blij!

Lees meer

Ko­ken voor gas­ten (69)

sorteer op
recept Chocotaart met frambozen en dadels

Cho­co­t­aart met fram­bo­zen en da­dels

(84)
1 u. 50 min.
recept Rozemarijnbouillon met paddenstoelen

Ro­ze­ma­rijn­bouil­lon met pad­den­stoe­len

(97)
15 min.
recept Citroentaart met aardbeien

Ci­troen­taart met aard­bei­en

(14)
3 u. 45 min.
recept Crostini met emmentaler, vijg en spekkruimels

Cros­ti­ni met em­men­ta­ler, vijg en spek­krui­mels

(8)
34 min.
recept Gevulde rosbief met kastanjechampignons

Ge­vul­de ros­bief met kas­tan­je­cham­pig­nons

(14)
55 min.
recept Hertenrack met mosterd-pecankorst

Her­ten­rack met mos­terd-pe­can­korst

(32)
45 min.
recept Pompoenchutney

Pom­poen­ch­ut­ney

(11)
25 min.
recept Antonio Carluccio’s reuzenravioli met verrassing

An­to­nio Car­luc­cio’s reu­zen­ra­vi­o­li met ver­ras­sing

(9)
1 uur
recept Noten-paddenstoelenbrood

No­ten-pad­den­stoe­len­brood

(21)
55 min.
recept Plaattaart met biet, boerenkool en geitenkaas

Plaat­taart met biet, boe­ren­kool en gei­ten­kaas

(99)
1 u. 10 min.
recept Olijvenbrood met truffelolie en parmezaan

Olij­ven­brood met truf­fel­olie en par­me­zaan

(56)
30 min.
recept Gehaktpie met erwten, paprika en witte bonen

Ge­hakt­pie met erw­ten, pa­pri­ka en wit­te bo­nen

(47)
1 u. 15 min.
recept Pavlova-kerstkrans met fruit

Pav­lo­va-kerst­krans met fruit

(51)
4 u. 45 min.
recept Romige gratin van zoete aardappel en pinda

Ro­mi­ge gra­tin van zoe­te aard­ap­pel en pin­da

(59)
55 min.
recept Luc Kusters' pompoen met geitenkaas

Luc Kus­ters' pom­poen met gei­ten­kaas

(4)
15 u. 50 min.
recept Mini-gehaktwellingtons met cashewnoten

Mi­ni-ge­hak­twel­ling­tons met cas­hew­no­ten

(111)
1 uur
recept Kerstrol met Griekse yoghurt

Ker­strol met Griek­se yog­hurt

(38)
1 u. 45 min.
recept Venkelquiche

Ven­kel­qui­che

(136)
1 u. 30 min.
recept Plaattaart met zoete aardappel en geitenkaas

Plaat­taart met zoe­te aard­ap­pel en gei­ten­kaas

(187)
40 min.
recept Kabeljauw in tomatenconsommé

Ka­bel­jauw in to­ma­ten­con­som­mé

(20)
20 min.
recept Eendenborst met granaatappel en citruscouscous

Een­den­borst met gra­naat­ap­pel en ci­trus­cous­cous

(31)
45 min.
recept Kaasfondue met truffel

Kaas­fon­due met truf­fel

(29)
30 min.
recept Polenta lasagne bolognese

Po­len­ta la­sag­ne bo­log­ne­se

(39)
1 u. 15 min.
recept Bisque van kreeft & garnalen

Bis­que van kreeft & gar­na­len

(25)
55 min.
toon meer resultaten

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.