Begin het kerstdiner in stijl met een feestelijk voorgerecht. Vis of vlees, of liever een plateau met verschillende hapjes? Allerhande inspireert je met lekkere kerstvoorgerechten.

Een klassieke garnalencocktail
Of je kerstdiner nu uit tien gangen bestaat of gewoon uit het bekende voor – hoofd – na: met het voorgerecht zet je de toon. Begin je rustig met een frisse salade of start je meteen met een mooi vleesgerecht? Een klassieke garnalencocktail kan natuurlijk altijd.

Zalmpakketje met krab en avocado
Het voorgerecht is een aanloopje naar de rest van het kerstmenu, een smaakmaker, een belofte. Afgestemd op de volgende gangen kun je kiezen voor een licht gerecht zoals een bietencarpaccio of een stevigere starter zoals een zalmpakketje met krab en avocado.

Ceviche van Sint-Jakobsschelpen
Zin in iets speciaals? Begin het kerstdiner dit jaar dan eens met ceviche van Sint-Jakobsschelpen. Een feestelijke en frisse visschotel, perfect om een meergangendiner mee te starten. De coquilles garen in de zuren van de limoen en citroen. Koriander en gember geven dit kerstvoorgerecht een lekker Oosters tintje.

Lees meer

Kerst voor­ge­rech­ten (293)

sorteer op

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.